Refurbished apparatuur steeds populairder in Nederland

Heb je weleens gehoord van een refurbished iPhone of beschik je al over een refurbished apparaat. Dan weet je als geen ander hoe handig het is om een refurbished apparaat aan te schaffen. Refurbished apparatuur brengt vele voordelen met zich mee. Het is namelijk niet alleen goed voor je portemonnee maar ook nog eens eens duurzaam.

Refurbished betekenis

Steeds meer mensen zijn bekend met refurbished en gaan liever voor een refurbished apparaat dan nieuw in de winkel. Refurbished betekent gereviseerd. Het voordeel van een refurbished apparaat is dat het veel goedkoper is dan nieuw. Je kan tot wel 50% besparen op hoogkwalitatief producten. Daarnaast worden er hoogwaardige controles uitgevoerd door professionals. Deze professionals kijken onder andere naar de accu, camera, besturingssysteem en het scherm. Als het nodig is wordt er een reparatie uitgevoerd of een onderdeel vervangen. Een refurbished apparaat wordt altijd schoon aangeboden en is meer betrouwbaar dan tweedehands op een online platform.

Ben je op zoek naar bijvoorbeeld een Apple Watch en wil je niet de volle pond betalen. Kijk dan eens naar een refurbished Apple Watch Series 4. Een refurbished Apple Watch Series 4 is een goede verlengstuk van je mobiel. Zo kan je gebruik maken van GPS, stappenteller en een hartslagmeter om jouw hartritme te meten waar en wanneer je wilt. Deze Apple Watch heeft ook een nieuwe functie namelijk valdetectie. De Apple Watch detecteert wanneer er een harde val is door te tikken op je pols, een alarm af te laten gaan en een waarschuwing weer te geven op het scherm. Je kan ervoor kiezen om automatisch de hulpdiensten in te schakelen. Zo ben je altijd veilig onderweg. Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone, macbook of een iPad? Dan is het aanschaffen van een refurbished Apple product een goed idee. Refurbished Apple producten zijn zo goed als nieuw en voordelig.

Refurbished webshop

Ben je op zoek naar een refurbished webshop? Bij Refurbished.nl kan jij profiteren van goed kwaliteit en kies jij de conditie uit van jouw refurbished apparaat. Zo zijn er de labels ‘Zo goed als nieuw’, ‘ Licht gebruikt’ en ‘Duidelijke gebruikssporen’. Zo bepaal jij zelf wat je in huis brengt. Refurbished.nl heeft een groot assortiment in Apple producten en nog vele andere merken. Daarnaast krijg je altijd bij je aankoop 3 jaar garantie. Op deze manier kan Refurbished.nl jou garanderen van een goed werkend product. Door de levensduur van een apparaat te verlengen kunnen wij de CO2-uitstoot verlagen. Zo zetten wij samen een stap dichterbij naar een groene wereld!