Welke iPhone moet ik kopen in 2023

Welke iPhone moet ik kopen in 2023

We zitten nu op de helft van het jaar en over een paar maanden is er een nieuwe release van de iPhone 15. Maar welke iPhone kun je het best kopen in het jaar 2023 en is het handig om te wachten op de nieuwste versie of kun je beter gaan voor een ouder model?

Waarom zijn iPhones populair

Er zijn verschillende redenen waarom een iPhone populair is. Het belangrijkste is toch wel de betrouwbaarheid en kwaliteit van iPhones. Apple wordt gezien als een betrouwbaar merk en dit houdt het merk al jaren vast. Je kunt altijd terecht bij de klantenservice en ze hebben een uitstekende service. Apple is erg duidelijk over welke materialen ze gebruiken en besteedt veel aandacht aan het design. Dit leidt tot een creatief en functioneel design. Daarnaast staat Apple bekend om haar gemak. iPhones zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk te begrijpen. Daarom zijn iPhones ook populair bij een breed publiek, zowel jong als oud. Je kunt ook gemakkelijk al je Apple producten met elkaar connecten. Hierdoor kun je nog sneller bestanden delen en taken uitvoeren. Ook is een Apple product een soort statussymbool geworden. Een Apple gebruiker wordt gezien als iemand die van luxe houdt en luxe kan veroorloven. Daar hebben de meeste mensen wel een zwakte voor.

Beste iPhone voor 2023

Welke iPhone kun je nu het best kopen? Dit ligt natuurlijk aan de persoon zelf. De nieuwste modellen zijn meestal het populairst bij de consument, door de verbeterde prestaties en functies. Als we kijken naar het verschil tussen de iPhone 13 en de iPhone 14 zien we dat ze beiden gebruik maken van een A15 Bionic chip. Met de iPhone 14 kun je langer genieten van je iPhone. De iPhone 14 heeft een batterijcapaciteit van 3279 mAh. Verder zijn er geen grote verschillen tussen deze twee modellen. Dit betekent dat je net zo goed voor een iPhone 13 kunt kiezen en heel wat euro’s kunt besparen. Ben je ook nog eens op zoek naar een duurzame variant? Kies dan voor een refurbished iPhone 13.

Wat is het verschil tussen een iPhone 13 en een iPhone 13 Pro

Naast de basis modellen heb je natuurlijk ook de iPhone Mini, de iPhone Pro en de Pro Max varianten. Vooral de Pro wordt vaak verkozen boven het basismodel. Heb je hiervoor een basis model gekocht, zoals de iPhone 12? Dan koop je waarschijnlijk de iPhone 13 Pro als je volgende iPhone. Vaak merk je het verschil aan het formaat. De Pro varianten hebben een grotere beeldscherm dan de basismodellen. Het verschil tussen een iPhone 13 en een iPhone 13 Pro is in dit geval niet te zien aan het formaat. Beide iPhones hebben een 6,1 inch beeldscherm. Het verschil zit echt in de camera en batterijduur. Je kunt verder inzoomen zonder dat je video’s of foto’s van kwaliteit verminderen. Ook heeft de iPhone 13 Pro een langere batterijduur. Kies je voor een iPhone 13 Pro dan kies je voor het compleet plaatje. Is dit minder belangrijk voor jou? Dan is het een beter idee om te kiezen voor een iPhone 13. Wil je graag een iPhone aanschaffen en zit je vast aan een bepaald budget? Kies dan voor een refurbished versie. Een refurbished iPhone is niet alleen goedkoper dan een nieuwe iPhone in de winkel, maar ook nog eens beter voor het milieu. Bij Refurbished.nl staat duurzaamheid centraal en je kunt kiezen uit een groot assortiment. Naast iPhones kun je bij Refurbished.nl ook terecht voor iPads en MacBooks.