7 manieren om jouw bedrijf met stickers te promoten!

Hoe stickers op maat uw bedrijf kunnen helpen opbouwen.

Start u een bedrijf met een laag budget of bent u op zoek naar een creatieve manier om uw naamsbekendheid te vergroten? Dan kunnen stickers helpen!

Bij het zoeken naar een manier om uw bedrijf op een goedkope manier aan reclame te helpen zijn stickers een geweldig manier! Aangepaste vinyl stickers zijn anders dan etiketten en een geweldige manier om uw merk voor nieuwe klanten te krijgen en te adverteren in nieuwe markten met een minimale investering. Stickers zijn een gemakkelijke manier om uw merk voor nieuwe klanten te krijgen door ze te delen in leuke omgevingen op een meer ongedwongen manier in vergelijking met traditionele marketingmethoden. Bekijk de volgende 7 manieren waarop u vinyl stickers kunt gebruiken om uw bedrijf te promoten en doe wat inspiratie op.

1. Geef stickers als cadeau

Of u nu goederen online of in de winkel verkoopt of een dienstverlenend bedrijf runt, overweeg om stickers op maat te geven als een loyaliteitsgeschenk of als een geschenk bij aankoop. Aangepaste stickers zijn een leuke verrassing voor uw klanten. Voeg een eigenzinnige of inspirerende boodschap toe die de persoonlijkheid van uw merk laat zien voor extra betrokkenheid. Of maak gepersonaliseerde stickers die uw klanten overal zullen willen opplakken. Ze zijn geweldig als stickers voor laptops, stickers voor auto’s, stickers voor waterflessen en alles wat uw klanten maar kunnen bedenken.

2. Deel stickers uit op beurzen

Een geweldige manier om verkeer te genereren op uw beursstand is het uitdelen van merkstickers met grappige spreuken of coole ontwerpen die relevant zijn voor de aanwezigen en de industrie.

Aangepaste vinyl stickers zullen uw bedrijf onderscheiden van andere verkopers en ze zijn een unieke giveaway die aanwezigen kunnen toepassen op persoonlijke bezittingen of doorgeven aan vrienden en familie, organisch marketing van uw bedrijf in de toekomst.

3. Verkoop uw stickers als merkartikelen

Impulsaankopen bij de kassa zijn een geweldige manier om de waarde van de bestelling te verhogen. Als u een winkel heeft, plaats dan stickers met unieke slogans aan het eind van het gangpad bij de kassa, waar de kans het grootst is dat klanten op het laatste moment nog een aankoop doen.

Als u verkoopt op een e-commerce site, overweeg dan een speciale accessoire sectie waar u goedkope stickers kunt plaatsen die consumenten aan hun winkelwagen kunnen toevoegen bij het afrekenen. Dit kan klanten ook helpen om eventuele drempels voor gratis verzending te halen, terwijl het de waarde van de bestelling verhoogt.

Het gebruik van stickers op maat die uw merkpersoonlijkheid laten zien, kan uw omzet verhogen wanneer ze op de juiste manier worden gebruikt als impulsaankoop.

4. Deel stickers uit bij grote openingen en speciale evenementen

Organiseert u een grote opening of een speciaal evenement om extra verkeer naar uw winkel te trekken? Geef dan stickers weg samen met monsters van uw producten als een gratis geschenk om te helpen uw bedrijf en producten op de markt te brengen.

Een gratis monster en geschenk kunnen een lange weg afleggen om een nieuwe klant binnen te halen. Consumenten kunnen zich zo emotioneel verbinden met uw merk omdat u ze meteen iets gratis hebt gegeven. Het laat potentiële klanten ook uw producten uittesten, terwijl de aangepaste stickers helpen de look en feel van uw merk over te brengen. Het is ook een zeer goedkope manier van marketing uw bedrijf aan veel mensen in een keer.

5. Merkstickers aanbrengen op persoonlijke voorwerpen

Gebruik uw stickers op maat als extra branding in uw winkel. Plak stickers met logo op verschillende artikelen in de winkel, zodat klanten uw merk zien terwijl ze winkelen. Of het nu op uw kassa, uw kantoordeur of de fooienpot is, laat de stickers gezien worden door anderen en de marketing voor u doen.

Plak uw geweldige muurstickers ook op persoonlijke voorwerpen die u, uw familie en vrienden dagelijks bij zich dragen. Plak stickers op thermische waterflessen, laptops, notebooks, autoruiten, bumpers en bagage. Hoe meer uw stickers gezien worden, hoe meer naamsbekendheid u creëert.

6. Plak stickers op vloeren en deuren

Plak stickers op vloeren en deuren als een onverwachte manier om de aandacht van mensen te trekken. Vloerstickers zijn populair voor veiligheids- en richtingsberichten, maar ze kunnen ook een geweldige manier zijn om klanten aan te spreken. Wijs de weg naar leuke, nieuwe producten, of verkoopartikelen. Of voeg leuke spreuken toe via fantastische deurstickers om uw klanten te laten glimlachen tijdens het winkelen. Met onze antislip vinyl vloerstickers kunt u borden voor uw bedrijf op maat maken en binnen enkele minuten online bestellen.

Wat u ook beslist, stickers kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Of het nu is om iemands aandacht te trekken als ze langslopen, om klanten te verrassen met een klein geschenk, of om uit te delen op een beurs of evenement, stickers zijn een geweldig middel om bekendheid te creëren voor uw bedrijf, tegen een fractie van de kosten van andere marketing tactieken.

7. Stickers aanbrengen op etalageruiten

Breng aangepaste vinylstickers aan op uw winkelramen en deuren die zichtbaar zijn voor klanten die voorbijlopen. Ze blijven plakken en blijven tot 9 maanden buiten zonder te vervagen. En ze worden verwijderd zonder resten.

Raamstickers versterken uw naamsbekendheid bij uw klanten, en als u een sticker maakt met een pakkende spreuk of slogan, kan het zijn dat ze naar uw winkel komen om de stickers zelf te kopen.

Aangepaste stickers zijn goedkoop en gemakkelijk te personaliseren, zodat u uw boodschap kunt aanpassen aan de huidige trends of populaire doelen.

Stickers kunnen niet alleen voor bedrijven worden gebruikt, maar bekijk ook een dit artikel hoe u een kinderkamer kan opfleuren!