De laatste trends in interieurland

Ieder jaar veranderen de interieurtrends en we snappen goed dat je niet constant je hele interieur om wilt gooien. Gelukkig hoeft het opnemen van de nieuwe interieurtrends niet enorm ingrijpend te zijn. Door het toevoegen van een paar simpele details voldoet jouw huis in no time aan de laatste woontrends!

Glitter en glamour
Alles wat glimt en een ‘glamorous’ uitstraling heeft is momenteel enorm hip binnen de interieurwereld. Goud en metallic spelen hier de hoofdrol in. Ga niet met de gouden kwast over al je muren en vloeren heen maar hou het simpel! Een subtiel gouden bijzettafeltje/kussentje werkt al enorm sfeerverhogend!

Natuursteen
Een oude bekende in de interieurwereld: natuursteen. Marmer en graniet zijn weer helemaal terug! Combineer deze natuurstenen met materialen als berkenhout en accessoires met warme aardetinten voor een optimaal effect.

Kleurcontrast
Deze trend genaamd colorblocking is iets nieuws wat we nog niet eerder gezien hebben. Bij colour blocking worden felle kleuren in contrast gebracht met een zwarte of witte achtergrond. Combineer bijvoorbeeld grasgroen, cyaanblauw en kanariegeel met je zwarte of witte muur voor een verassend effect!

Groennnnnn!
Wie houdt er niet van een paar groene elementen in huis? Ook in de huidige interieurs mag de kleur groen niet ontbreken. Kies er niet voor om je hele vensterbank vol met planten te zetten maar ga voor een grote kamerplant als eyecatcher. Laat de kleur groen ook terugkomen in je interieur door groene accessoires als fotolijstjes en kussens toe te voegen. Groen is namelijk ook nog eens super goed te matchen met de glitter- en glamourhype van dit moment!

De veloursgekte

Iets wat we eigenlijk in ieder modern interieur terug zien komen is de velours stof. Velours (Franse woord voor fluweel) is een stofsoort met een harig oppervlak. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel in deze moderne stof te verkrijgen: velours gordijnen, banken, stoelen en poefen, we kijken nergens meer van op. Wil jij een up-to-date interieur? Dan moet de velours stof terugkomen in je interieur. Onze tip is om je raambekleding op maat te laten maken en je huidige raambekleding te vervangen voor velours gordijnen!

Haal jij de laatste interieurtrends in huis?