Dit zijn de succesvolste lingeriemerken

Lingerie voor vrouwen is het horloge van een man. Kan zo simpel of bijzonder zijn als je zelf wit, niet per se nodig maar maakt je wel hartstikke blij als je het aan hebt. Een vrouw in lingerie voelt zich hoe dan ook anders, beter, vrouwelijker. Het is echt een boost voor je zelfvertrouwen wanneer je weet dat je een mooi lingeriesetje aanhebt. En waar je die vindt? Nou, bij deze lingeriemerken bijvoorbeeld:

Marlies Dekkers

Hoewel Marlies Dekkers ooit in een enorm stijgende lijn zat met haar mooie en herkenbare lingerie (door de boogjes stof die boven de cup uit komen), heeft ze ook een diep dal gekend in haar bedrijf, maar inmiddels is het merk weer geliefd onder vrouwen. Leuk feitje: de winkel in Amsterdam -middenin de negen straatjes- is een waar walhalla voor vrouwen. De pashokjes zijn mega groot en er is altijd veel persoonlijke aandacht. Je wordt opgemeten en de medewerkers van het filiaal zorgen ervoor dat je je de mooiste vrouw op de wereld zult voelen.

Goosberry Intimates

Goosberry Intimates is een Frans lingeriemerk die naar eigen zeggen ‘the right amount of sass’ heeft. Chique stijlen en zachte basics zijn de basis van hun ontwerpen. De kanten designs kenmerken hun stijl: hun lingeriesets zijn aanwezig, sexy maar omarmen het vrouwelijk silhouet. Hun idee van lingerie is een stuk extravaganter dan het klassieke idee van ‘bh en slip’, hun lingeriesets lijken bijna barok-achtig en zijn een outfit an sich. 

Love Stories

Het Nederlandse merk Love Stories werd razendsnel populair onder iedereen die van zachte stoffen, kleuren en prints houdt– en zeg nou zelf, wie niet? De brallettes zijn een droom om naar te kijken en zitten ook nog eens heerlijk op het lichaam. Alles is handgemaakt en heeft genoeg kanten of zijden details. Naast lingeriesetjes hebben ze ook een groot aanbod van fashionable en vrouwelijke swimwear, of cover ups. Hier shop je dus ook je outfits voor op het strand! Een perfect cadeau om te geven, maar nog leuker om te krijgen.

Alberta Fina

Alberta Fina is waar je moet zijn als je op zoek bent naar een pikant lingeriesetje. Ze hebben namelijk als geen ander de kunst van less is more toegepast in hun ontwerpen. Zo vind je er veel beha’s waarbij het midden van de cup (dus rondom het gebied van de tepel) is weggelaten en hier alleen een diamanten kettinkje overheen loopt. Oeh-la-la! Je koopt het bij Bigshopper.

Marie Jo

Met bekende ambassadeur (en Linda. Meiden hoofdredacteur) Yara Michels is Marie Jo één van de populairste lingeriemerken van deze tijd. Yara maakt video’s over hoe je de leukste beha’s op een modieuze manier stijlt en de serie heeft de goedgevonden en ironische titel ‘boobie talk’. Hun slogan is ‘voel je vrij om jezelf te zijn’ en dat is precies wat Marie Jo wilt voor de Nederlandse vrouw: wees jezelf en draag lingerie die hierbij past.

Christine le Duc

Christine le Duc verkoopt niet alleen lingerie, ook (sexy) kleding en sexy speeltjes voor in de slaapkamer. Christine le Duc is gemaakt voor de sexy en zelfverzekerde vrouw die wel houdt van de nodige dosis spanning. Zo vind je er bijvoorbeeld kanten strings met een open kruis, bralettes met open cups of doorschijnende kanten bodies.