Dit zijn de grootste elektrische scootermerken van 2020

Wist je er steeds meer elektrische scootermerken komen? Dat betekent dat het voor jou steeds lastiger wordt om een scooter te vinden dat mooi bij jou past! Daarom zetten wij ze eventjes voor jou op een rijtje. Kijk je mee?

Een elektrische scooter is ontzettend hip. En dat is ook niet gek. Er zitten namelijk veel voordelen aan. Het is zuiniger, meer milieubewust en je rijdt stiller. Dit zijn de grootste elektrische scootermerken van 2020:

  1. Kymco
  2. FD Motors
  3. Move
  4. Nipponia
  5. Vespa

Kymco

Kymco is een merk dat komt uit Taiwan. Al voor decenia lang maakt Kymco goede scooters en sinds de laatste jaren dus ook elektrische varianten. Het is dan al jarenlang een populair merk in Nederland!

FD Motors

FD Motors staat al jaren voor kwaliteit. Ze ontwikkelen betrouwbare en krachtige motoren. Met een groot bereik en ook de synergieoptimalisatie is de afgelopen jaren flink mee ontwikkeld. Dit is de samenwerking tussen de batterijen en de motor. Ze blijven innoveren.

Move

Move is een fabrikant dat is gespecialiseerd in elektrische vervoersmiddelen. Ze verkopen iet alleen elektrische scooters, maar ook driewielers en vierwielers. Dit bedrijf zit zowel in Nederland als in België gevestigd.

Nipponia

De concurrent van Vespa? Dat is Nipponia. Ze zijn volledig elektrisch maar daarnaast ook voorzien van een mooi retro design. Daarnaast maken ze gebruik van 2000 Watt Bosch motor aandrijving en kun je 3 accu’s onder het zadel kwijt. Ze zijn beter betaalbaar en hebben daarnaast dezelfde mooie kwaliteit en dgelijkheid. Een serieuze concurrent voor veel Europese A-merken.

Vespa

Vespa is voor veel scooterrijders al jaren het nummer 1 merk. En niet gek, want de scooters gaan heel ver terug. Nu maken ze ook elektrische scooters. Deze zijn net zo degelijk, sterk en mooi om te zien als de orginele. Robuust, mooi en zeer betrouwbaar. Precies wat je mag verwachten van een Vespa.

Heb je een keuze kunnen maken?

Vergeet dan niet om je ook te verdiepen in de juiste accossoires. Denk bijvoorbeeld aan een goed scooterslot. Je wil tenslotte niet dat iemand anders er met jouw spiksplinternieuwe scooter van door gaat. En wat denk je van een helm bij scooteronderdelenschop.com kopen. Veiligheid boven alles!