Zeg het met sieraden!

Wat zeggen? Nou, dat jij een unieke persoonlijkheid bent. En dat jij als zodanig erkend wilt worden. Of dat je voldoende centen op zak hebt om iets bijzonders voor iemand anders te kopen.

Oké, even terugschakelen: sieraden zouden nooit moeten laten zien dat jij rijker bent dan iemand anders. Echter, zolang je ze kunt veroorloven, waarom zou je ze dan niet dragen? Misschien is zo’n schitterende metalen decoratie wel precies wat je nodig hebt om net die ene finishing touch in jouw uitstraling aan te brengen. En, zoals we hierboven al vermeldden, kunnen sieraden ook als een letterlijk en figuurlijk schitterend geschenk dienen. Voor ieder bestaat er wat wils.

Ringen

Doe jouw ringen wel met regelmaat af, anders lukt het straks niet meer. Maar ja, dat je dat expres niet doet kunnen we ons ook wel weer een beetje voorstellen. Soms vergroei je ook emotioneel gezien met zo’n sieraad. Maar zodra er onderdelen aan zitten die uitsteken, moet je wel oppassen. Je wilt immers niet dat je edelstenen van jouw ring vervreemd raken. Wist je overigens dat je een gouden ring in meerdere kleuren kunt aanschaffen? Dat klinkt raar, maar dit edelmetaal is in diverse tinten verkrijgbaar!

Kettingen

Een ketting geef je, krijg je of koop je voor jezelf. Soms is het een simpel hangertje, maar vaak genoeg zit er een persoonlijk verhaal achter. Denk bijvoorbeeld aan de klassieke foto medaillons. Ook een naam is vaak populair om om je hals te dragen. Daarnaast zijn vingerafdrukken mogelijk of cilinders met daarin bloed van je geliefde of de as van een overleden dierbare. Dat klinkt voor sommigen misschien luguber, maar zo draag je diegene voor altijd bij je!

Oorbellen

Edelmetaal in jouw oren kan allerlei verschillende vormen aannemen. Knopjes zijn natuurlijk heel subtiel, ook al lopen de formaten hiervan eveneens behoorlijk uiteen. Hetzelfde geldt overigens voor oorringen. Jij bepaalt hoeveel aandacht er naar je hoofd uit moet gaan. Pas wel op dat mensen straks eerder naar je oren staren dan direct in je ogen. Maar wanneer je kiest voor oorbellen die de buitenkant van jouw oorschelp bedekken, heb je ook wel twee mooie blikvangers! En uiteraard kun je deze, net als jouw ring(en), van de meest fonkelende edelstenen laten voorzien.

Armband

Je merkt misschien al dat de sieraden die we hier benoemen behoorlijk op de persoon aangepast kunnen worden. En dat hoort ook zo! Sieraden zijn geen algemene voorwerpen. Je zou haast zeggen dat ze de drager uitkiezen dan andersom.

Sorry, we lieten ons even gaan.

We willen namelijk afsluiten met de optie van een gouden armband. Die mag net zo dik, dun, strak, los, prominent of juist niet zijn als je zelf wilt. Niet ieder model past namelijk even goed bij jouw gekozen outfit, materialen, kleuren en andere stijlkenmerken. Wees in het uitzoeken van jouw armband dus wederom heel specifiek!